Rabu, 31 Oktober 2012

Kehidupan Pelajar Perubatan.

2 ulasan:
 

Kepada si bijak pintar yang ingin menyumbang kelebihan anda pada agama bangsa dan negara, dialu-alukan untuk join bidang perubatan.

Tapi jangan excited sangat. Jangan ingat nak jadi doktor sebab glamer dengan duit. Kalau itu tujuan utama join bidang ni, eloklah kalau pilih bidang lain yang lagi glamer.

Jadi la model victoria secret ke, president usa ke, kan glamer dah kaya tu.

Sebab apa hana cakap macam tu? Ini lah realiti sebenar pelajar perubatan.


Jadi fikir masak-masak ye sebelum terjun bidang ini. Masuk apa-apa bidang pon biarlah ikhlas dan meminati bidang tersebut. Minat boleh diajar dan dididik.




2 ulasan:

asmaiza daud berkata...

betul3... :D

Cakap Bisa berkata...

aiseh. stuju sangat la kan.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cakapbisa. Dikuasakan oleh Blogger.