Selasa, 12 Februari 2013

Page Tetek Gadis Melayu

9 ulasan:
 

       Masih ingat dengan gambar lama diatas. Di bawah ada page nama baru, baru dibuat untuk memaparkan gadis - gadis melayu yang bertetek. Jadi berwaspada gadis - gadis yang suka bergambar lepas post di Facebook, Instagram atau Twitter. Tidak mati juga ba, paling kurang jadi kenangan sebab terpilih untuk masuk ke Page Tetek Gadis Melayu. 



Akhir kata, ingat sebelum malu.

9 ulasan:

najiah shaharain berkata...

teruk!!

Cakap Bisa berkata...

yup.. tau xpa.. :)

Tanpa Nama berkata...

Boleh laa tumpang post gambar tetek awek ni..nama syifaa..staff ibm..fuhhh. .

nida zin berkata...

mcm ni pon ada... hm..

Tanpa Nama berkata...

xd keja dh org melayu skrg... sm sdri duk tayang aib org melayu... spe la nk respect org mlyu... klu kite sm2 mlyu duk buka aib msg2 n tjuk klmahn org ln... Islam xajar kite buat perkara mcm neh... klu ye pun org bgambar xsenonoh or pe pun... Islam xajar kite duk tokok tmbah n pjgkn cete... sebarkan gmbar org... kite sbg Islam... boleh bg teguran yg baik... n elakkn buat org terasa hati dgn teguran kite... so... pk kan lah... kite kena jd cth utk bgsa lain... barulah, kite dpt memartabatkn ISLAM dan bgsa Melayu kita. dan utk mjdi cth kepda bgsa lain... kite terlebih dahulu plu mjdi ctoh dlm kalngn Melayu sdiri...

Tanpa Nama berkata...

Xdek sape yg nak tayang aib sesama melayu kalau x diri sendiri yg nak berposing camtu. Kalau ye pon kenapa bernafsu sgt nak send gambar lucah sendiri. Skrg kantoi menyesal je la. Tu pon kalo insaf.

Ayub Manurung berkata...

Jahat bnget..knpa harus di umum kan kayak gni..

Kilo Seberat berkata...

Ini yg aku dok suke!

Alexia Nanda berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cakapbisa. Dikuasakan oleh Blogger.