Khamis, 15 November 2012

Facebook: Model Melancap Lelaki

10 ulasan:
 

Klik Link dibawah.


Facebook: Model Melancap Lelaki



Memang nice title la. Ni bukan pos sundal. Yang lelaki memang berani klik punya. Yang perempuan sila klik la. Para gadis sekalian, lihat dan belajar dari apa yang anda lihat. 


****************


Gambar gadis - gadis bertudung dicuri dan diuploadkan kedalam page diatas. 

Siapa salah sebenarnya? 

Silap lelaki pandai - pandai la kamu cari sendiri.

Aku mau bagi tau silap perempuan sahaja. 

1. Yang post gambar dalam Facebook sampai beralbum - album pasal apa? Mau tunjuk hot?
2. Yang posing sedap tu pasal apa? 
3. Yang pakai baju ketat sampai spotlight memancar terang tu pasal apa?


Apa yang kita boleh buat? Kesedaran itu yang utama.  

10 ulasan:

hananhadila berkata...

astagfirullahalazim .. ya Allah , tebalkan imanku ..

Cakap Bisa berkata...

ya hanan.. moga kita dikuatkan.. :)

cweet pinky berkata...

yang nih ade terasa sikit , hehehe !!

Cakap Bisa berkata...

trasa bagus.. tak terasa 2 susah.. hehe!! rosak deria.. hehe

Dunia Wilma berkata...

Pasal tu sekarang Wilma tak letak pic kat FB Wilma...
Kawan Wilma dah terkena...
Orang curi gambar di FB dia kemudian buat FB baru under nama dia dan bagi komen-komen memalukan kat FB orang lain...
Kesian kawan tu...

Cakap Bisa berkata...

itu la ba.. bahaya juga.. perempuan la terutama.. jangan la post gambar2 seksi.. gambar2 terang, besar dan menonjolkan diri..

SD berkata...

bagus jugak kalau yang pakai ketat2 tu terasa. lg bagus kalau yang bertudung tp nampak rambut n pakai bju lengan nmpk ketiak.. Kalau buat pasal entry tu.. mesti ramai yang panas. hehehe

Cakap Bisa berkata...

2 la ba jugak. Yang perempuan pakai baju cm 2 napa la juga. mau buat mata lelaki ni tebeliak?

nida zin berkata...

alahai...bahaya gak ni..nasib baik da padam album yg belambak2 dlu... skrg tggl 2,3 keping je...hehe

Alexia Nanda berkata...

[#]gambar awek telan air mani
[#]gambar awek keluar air mani
[#]gambar awek bogel




[-]gambar awek bertudung
[-]gambar awek bohsia
[-]gambar awek bogel habis




[*]gambar awek body mantap
[*]gambar awek comel
[*]gambar awek cun bogel




[*]gambar awek cina bogel
[*]gambar awek dirogol
[*]gambar awek diraba




[$]gambar awek dara
[$]gambar awek dibogelkan
[$]gambar awek datang bulan




[+]gambar awek dara bogel
[+]gambar awek dalam bilik
[+]gambar awek eropah bogel





[^]gambar awek indon
[^]gambar awek facebook bogel
[^]gambar awek gersang



[*]gambar awek ghairah
[*]gambar awek gebu
[*]gambar awek gemuk bogel




[$]gambar awek geli geli
[$]gambar awek ganu bogel
[$]gambar gambar luncah




[@]gambar awek melayu gersang
[@]gambar awek tetek gebu
[@]gambar awek hot
[@]gambar awek hot bogel



















































































































































































































































































































































Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Cakapbisa. Dikuasakan oleh Blogger.